středa 25. října 2017

Týden na severu

Už delší dobu máme naplánovanou týdenní dovolenou na severu. Jede celá rodinka, ubytko máme rezervované v Tisé. Počasí nám přeje, je krásně, bohužel na mé lezení až moc teplo.

V pondělí jdu lézt na starý Modřín. Prostředí ve mně vyvolává krásné vzpomínky na druhý Hudy cup 2007 - to už je deset let? Sakra. Po pádu v Humpi styl Direkt na to kašlu, bojím se a jdu lézt lehčí věci.

Středu a čtvrtek trávím na Sněžníku, moc se mi nedaří. Sice potěší Umění Prokrastinace, ale v Temné Hmotě jsem temnej, špičky a paty nějak nedrží.

V sobotu opět brzy vstávám a se svítáním už ladím kroky pod Fox Racing. Během dne dávám sedm boulderů od 7C do 8A+, odolala jen Big Game a Frndinka, ze skal jdu úplně bez energie a o kůži ani nemluvím, tohle byl extrémní den.

Během týdne jsme navštívili Děčínskou Zoo, Pastýřskou vyhlídku, zámecky párk, Tisské stěny, Děčínský Sněžník, Bieletal atd. Velká výhoda je, že je tady nespočet krásných procházek v lese. Lesní cesty jsou většinou dobře upravené a dá se po nich jet s kočárkem. Bylo tady krásně, tak snad zase někdy...


               procházka Bieletal


                  řetězová lávka

We have been planning to spend a week of holiday in Northern Bohemia for a long time, so we finally did - the whole family. We are accomodated in Tisá, the weather is great, unfortunately a little bit hot for climbing.

On Monday I go to Modřín. The place is full of beautiful memories of Hudy cup 2007 - is that even possible that it has been 10 years already? No way... After a fall in Humpi styl Direkt I chicken out a little and focus on some easier stuff.

On Wednesday and Thursday I head for Sněžník. I'm not doing very well - I quite enjoy Umění Prokrastinace but I'm hopeless with Temná Hmota where I can't place toes and heels properly.

On Saturday I get up soon again and with the sunrise I'm already trying the moves under Fox Racing. During the day I finish seven boulders with grades between 7C and 8A+, only Big Game and Frndinka stay undefeated. I'm totally exhausted. And don't get me started about how many skin I've got left. This was an extreme day.

During the holiday week we visited the ZOO in Děčín, Pastýřská vyhlídka, the chateau park, Tisské stěny, Děčínský Sněžník, Bieletal atd. There are many nice routes in the woods, mostly they are flat and one can take the pram without any trouble. It was great, so see you next time...

Žádné komentáře:

Okomentovat